Start
Start

Start

Mevr. B Rolsma

Fysiotherapeut

  

Gespecialiseerd in Oedeem en Oncologie Fysiotherapie/ Cranio-Sacraal Therapie/ Fascia Therapie

Fasiatherapie


Wat is Fasciatherapie ?


Fasciatherapie is een nieuwe vorm van fysiotherapie. Daarin staat aandacht voor de fascia(bindweefselvliezen) centraal. Deze bindweefselvliezen omhullen en verbinden alle spieren, botten en organen en vormen één groot drie dimensionaal netwerk in het lichaam. Dit weefsel is erg gevoelig en verantwoordelijk voor veel vormen van chronische pijn. Problemen in de fascia zijn niet te zien op Röntgen en MRI maar komen wel aan het licht door een goed, daar op gericht, lichamelijk onderzoek.


Heeft u al jaren last van pijn?

Geeft Röntgen en MRI onderzoek geen duidelijke verklaring?

Wordt er gesproken van onbegrepen pijn?

Gaat de pijn niet weg, of wordt zelfs erger, door te oefenen?

Wilt u graag dat de vinger nu eens precies op de zere plek gelegd wordt?

Dan kan deze therapie waardevol voor u zijn. Op basis van een zeer uitgebreid en specifiek lichamelijk onderzoek kan ik u inzicht geven in de oorzaken van uw klachten. Ook onderliggende spanningsbronnen die invloed hebben op het functioneren van de fascia komen aan bod.


Fasciatherapie is een zachte behandelmethode die bestaat uit specifieke manuele technieken en heel gerichte oefeningen. De behandeling wordt doorgaans als diepgaand en aangenaam ervaren.


U zult al snel gaan merken dat uw lichaam weer soepeler en veerkrachtiger wordt, de pijn wordt minder en u kunt daardoor beter functioneren.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Klik
HIER voor contactgegevens of mail naar b.rolsma@planet.nl